Google Maps Routeplanner

Vertrekpunt en bestemming

Vul het vertrekpunt en de bestemming adres velden in en klik op “Verkrijg Routebeschrijving” om de route op de kaart tussen de twee locaties te tonen. Google Maps Route beschrijvingen verschijnen direct onder de kaart.

Als je er voor kiest om je locatie te delen, kun je deze instellen als je vertrekpunt of je bestemming met een druk op de knop.

Je kunt ook de vervoerswijze veranderen en een Google routebeschrijving krijgen om te fietsen, voor het openbaar vervoer of om te lopen (beschikbaarheid kan variëren per land).

Maps route - GPS coördinaten instrument

Je kunt ook het GPS coördinaten instrument gebruiken om een punt op de kaart te lokaliseren met de GPS coördinaten. Als een adres overeenkomt met deze coördinaten, kun je dit punt instellen als vertrekpunt of bestemming voor je routebeschrijving aanvraag. Je kunt ook simpelweg klikken op de Google Maps NL totdat je de locatie vind waar je naar op zoek bent en deze te selecteren.

Deel je reisplan

De link direct boven de kaart is de gemakkelijkste manier om een reisplan te delen. Het wordt dynamisch geupdate als je je routebeschrijvingen voorbereid. Klik eenvoudig op “Kopieer link naar Klembord” en deel je Google Maps routebeschrijvingen naar keuze.

Lokaliseer een GPS punt op de map

Route van / naar

Vertrekpunt
Bestemming

Allow or deny location access to proceed

Routebeschrijvingen met meervoudige stops

Als je een ingewikkelder reisplan wil aanmaken en/of opslaan, raden wij aan deze route planner te gebruiken.

Andere parameters

Je kunt ook de breedte- en lengtegraad van het vertrekpunt of de bestemming gebruiken als parameters om een reisplan te delen, als u dit verkiest.

Creëer handmatig een link met de volgende parameters: www.gps-coordinates.net?startlat=your_value_here&startlng=your_value_here&destlat=your_value_here&destlng=your_value_here

De 4 parameters zijn verplicht. Maak geen gebruik van de start en eind parameters die voorrang zullen nemen. Je kunt ook de modus, eenheid, snelweg en tolweg paramenter toevoegen voor de manier van transport (Auto, Fietsen, Openbaar Vervoer, Lopen), eenheid (Kilometer of Mijl), snelwegen (Ok of Vermijden) en tolwegen (Ok of Vermijden). Pas op dat bij het gebruik van deze methode, de Google MAPS API zal converteren naar GPS punten van het dichtbijzijnste bekende adres met tenminste een straat naam.

Google Maps API

Deze pagina werd gemaakt met behulp van Google Maps API.